Nieuw boek van Henk Sipers

Met Hardlopen als avontuur 2 is een vervolg gekomen op het eerste boek met hardloop avonturen van Henk Sipers.

Reeds eerder heeft U de avonturen kunnen lezen van ultraloper Henk Sipers uit Maastricht in zijn eerste boek “Hardlopen als avontuur.” Nu is het tijd voor een vervolg van de hardloopavonturen van deze avontuurlijke hardloper met “Hardlopen als avontuur 2.” Deze vonden plaats in de periode 2009 tot en met 2014. Het jaar 2013 waarin zijn loopavontuur in Nepal was en het afscheid aldaar van zijn beste sportvriend, treft u niet in dit boek aan, want daar is een afzonderlijk boek voor uitgekomen, namelijk: “Afscheid.”

Ook in dit vervolg op Hardlopen als avontuur, kunt u weer de uitgebreide dagboeken lezen, die hij bijhield tijdens zijn hardloopreizen. En niet alleen over de wedstrijden zelf, maar ook over de landen met zijn natuur en de bewoners en hun gewoonten. Hij neemt U ver weg mee op reis naar bijvoorbeeld Marokko, Costa Rica, MongoliĆ« of Vietnam. Maar ook korter bij huis, zoals Dwars door ItaliĆ«, of ‘gewoon’ in ons eigen Nederland en zijn buurlanden, 285 km in 8 dagen met een babyjogger. ( voor de bagage etc.)

Kortom: reis kilometers met deze kilometervreter mee en beleef ook zijn avonturen. Het eerste exemplaar wordt 22 november j.l. uitgereikt in hardloopzaak Ron for Run in Maastricht aan Patrick Stitzinger, Nederlands kampioen marathon in 2012 en 2013.

Deze boeken zijn vanaf 22 november verkrijgbaar via http://www.aquazz.com