Trail Uewersauer

Hans Lems liep de Trail des 2 Provinces en de Uewersauer Trail. Een kort verslag.

Vorige week de Trail des 2 Provinces. Daar heeft Paul van Hiel een mooi stuk over geschreven. Ik deed alleen een uur langer over die 50 km; verschil moet er zijn. Voor die 12 euro kreeg je weer goed waar voor je geld.

Afgelopen zondag de trail Uersauer. De camper op een industrieterrein in Heiderscheid geparkeerd. Dag ervoor stevig geregend, dat zou dus blubberen worden. Bij het ophalen van het startnummer (47 euro!) weer een aantal bekenden ontmoet. Leuk en gezellig.

Ik denk dat rond 9.00 ongeveer 250 deelnemers werden weggeschoten. Ik had de 53 km reeds 2 keer gelopen en verwachtte een stevige afdaling na de start. Echter, wij liepen deze editie de route andersom. Ook had de organisatie tussen de 28 en 45 km een paar stevige beklimmingen in de route geplaatst. Een paar flinke kuitenbijters, waarbij ik blij was dat ik mijn stokken bij mij had. Ik kon ze zelfs onderweg kwijt voor een leuk prijsje aan een paar jaloerse medelopers…

De finish was deze keer in de hal. Leuk gedaan. Deze keer wederom gelopen met Harold Bosman. In april wil hij de Marathon Des Sables lopen. Dit zijn de voorbereidingslopen. Er volgen er meer……..Olne-Spa-Olne / Houfalize e.d.

Groet,
Hans Lems