Eerste aankondiging van de Zes Uur van de Haarlemmermeer 2015

Op 27 juni wordt de Zes Uur van de Haarlemmermeer weer gelopen.

Het nieuwe jaar is voor iedereen al weer volop bezig, met voor sommigen reeds vele prestaties achter zijn/haar naam, anderen in voorbereiding op Stein en Texel, maar ook de organisatoren van de diverse wedstrijden zijn al weer bijeen gekomen. Zo ook de organisatie van de Zes uur van de Haarlemmermeer. Dit jaar staat de editie gepland op zaterdag 27 juni.

De locatie is nog dezelfde, het parcours ook, maar er zal wel wat aan het programma veranderen. We willen actief meer estafetteteams deel laten nemen, maar er kan ook als duo, trio of kwartet worden gelopen: welk duo komt over de 94,39 km (record 2003); welk trio loopt meer dan 90 km?

De AV Haarlemmermeer beschikt sinds dit jaar over een eigen chip-systeem, waardoor de tellingen per team eenvoudiger zijn geworden en er meer variaties mogelijk zijn. Meer estafette-deelnemers maken het ook voor de solisten aantrekkelijker om te lopen en er is meer dan voldoende ruimte op het parcours.

De informatie is te vinden op de website van de AV Haarlemmermeer http://www.avhaarlemmermeer.nl/ onder de kop Evenementen.

Organisatie Zes Uur van de Haarlemmermeer

Noot Redactie (Henri Thunnissen): In voorgaande jaren verschenen er regelmatig verslagen van deze wedstrijd op Ultraned. Altijd leuk om nog eens na te lezen. Van 2014: https://www.ultraned.org/n_item/f6313_2014_06.php Van 2013: https://www.ultraned.org/v_item/f6001.php Van 2012: https://www.ultraned.org/v_item/f5663.php