Meelopen met een haas in Eindhoven

Tijdens de marathon van Eindhoven op 14 oktober kunnen liefhebbers weer meelopen met het Runner’s World Pacing Team. Ervaren ultralopers zullen een van te voren afgesproken eindtijd vlak lopen en zonodig de mensen steunen.

{B}Runner’s World Pacing Team{eb}

In samenwerking met UltraNed en Runner’s World, ‘s werelds meest gelezen hardloopblad, zal tijdens de Marathon Eindhoven op 14 oktober het Runner’s World Pacing Team aanwezig zijn om lopers te hazen. Het Runner’s World Pacing Team hoopt, na twee eerdere succesvolle optredens bij de Rotterdam Marathon, op 14 oktober wederom een mooie prestatie te leveren door zoveel mogelijk mensen naar hun gewenste droomtijd te hazen. Meldt u zich snel aan en beleef de marathon op een geheel nieuwe manier: een individuele prestatie in groepsverband, gesteund door ervaren lopers.

Wat is het Runner’s World Pacing Team?

Het Runner’s World Pacing Team bestaat uit zes groepen die proberen de marathon uit te lopen in een bepaalde tijd. Deze streeftijden zijn: 3.15, 3.30, 3.45, 4.00, 4.15 en 4.30. Alle groepen worden gehaasd door twee pacers die het tempo bepalen. Deze lopers zijn ultralopers en bezitten een schat aan loopervaring. Wilt u meer weten over het Runner’s World Pacing Team?

http://www.runnersweb.nl/show?id=5943

U kunt zich dan ook aanmelden. {u}Gebruik maken van het Pacing Team is geheel gratis.{eu}

Rob van den Hoek – UltraNed