Bokemei Run 2019 – 7e e editie

Op zondag 14 juli 2019 wordt in het Amsterdamse Westerpark de Bokemei Run gehouden van 11.00 tot 16.00 uur (dus met een tijdslimiet van 5 uur).

{b}Bokemei Run 2019 – 7e e editie{eb}
Op zondag 14 juli 2019 wordt in het Amsterdamse Westerpark de Bokemei Run gehouden van 11.00 tot 16.00 uur (dus met een tijdslimiet van 5 uur).

Stichting Bokemei bouwde een scholencomplex voor ruim 300 (wees)kinderen in Accra, de hoofdstad van Ghana. De opbrengst van deze loop komt geheel ten goede aan dit project.

Het is de zevende keer dat de Bokemei Run wordt georganiseerd, kleinschalig met maximaal 30 deelnemers. Het parcours van 4,34 km is verhard en wordt 10 keer afgelegd, in totaal 43,4 km. Je kunt natuurlijk ook (iets) minder kilometers lopen. De telling vindt handmatig plaats door vrijwilligers van Stichting Bokemei. Zij nemen ook de verzorging op zich. Start en verzorgingpost is tegenover natuurspeeltuin het Woeste Westen in het Westerpark, zie http://www.woestewesten.nl/over/bereikbaarheid.

{b}Aanmelding tot en met vrijdag 5 juli{eb}
Deelname aan deze loop kost €12,50 bij voorinschrijving (tot en met 5 juli) en is deze keer geen na-inschrijving. Het aantal deelnemers is vastgesteld op 30, dus wees er snel bij! Aanmelding via http://www.bokemei.nl. Kijk bij Nieuw>Actueel>Inschrijfformulier. Download het formulier van de site, vul het in en stuur het aan: info@bokemei.nl , cc bob55[at]upcmail.nl.

Deelname is op eigen risico, het parcours loopt door het park, houdt daarom rekening met andere gebruikers.

{b}Informatie{eb}
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Bob Bock: bob55[at]upcmail.nl

{b}Parkeren en bereikbaarheid{eb}
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de nabije omgeving en het is goed bereikbaar met openbaar vervoer (tram 5, bus 18 en 21 (Van Hallstraat), en bus 48 (Spaarndammerdijk). Het ligt bovendien vlakbij station Amsterdam Sloterdijk.

Bob Bock