Zes Uur van de Haarlemmermeer: WE GAAN LIVE!!!!

Het wedstrijdverloop van de wedstrijd zal op 29 juni live zijn te volgen. De inschrijving loopt op schema, maar inschrijvingen blijven welkom. Voorinschrijving tot en met 26 juni. Daginschrijving is mogelijk.

Met nog een kleine 2 weken te gaan voor de volgende editie van de Zes uur van de Haarlemmermeer, is de tussenstand nu 20 solisten en 8 teams. De tussenstand van inschrijvingen is te zien via de site, tussenstanden en uitslagen, selecteer evenement 2019 en dan de stand openen. Tot nu toe hebben we een alvast mooie aanmeldingen van een aantal “klassieke” deelnemers.

De weersverwachting op langere termijn ziet er gunstig uit: in ieder geval geen extreem weer zoals noodweer of een hittegolf. De voor-inschrijving loopt nog tot 26 juni, daarna ter plaatse aanmelden op de baan op de dag zelf.

Nieuw dit jaar is het feit dat we rechtsom lopen (en op de atletiekbaan linksom); dit geeft een beter overzicht voor de verkeersregelaars én het voor de lopers zijn het wat soepeler te lopen bochten. Ideaal dus om je PR hier proberen te verbeteren.

Verder is nieuw dat Klaas, onze ICT- en wedstrijdtechneut, het systeem van registratie nog verder vervolmaakt heeft: via de link “parcours” zijn de lopers live te volgen: als je op een deelnemer (-ster) klikt zie je een bolletje bewegen over het parcours. Alle lopers hebben een eigen kleur en je kunt ook de statistieken er achter zien. Je kunt ook een aantal lopers volgen, bijvoorbeeld de eerste drie in de wedstrijd. Alles wordt per minuut bijgewerkt.

Hopelijk groeit het aantal aanmeldingen nog wat in de laatste weken. Wellicht komt er vandaag of morgen een Facebook pagina in de lucht, als try-out voor de komende jaren. Hier geven we dan ruchtbaarheid via de site en via Ultraned.

Op de site van de AVH http://avhaarlemmermeer.nl/6uur/ is de laatste informatie te zien. Via deze link http://6uren.avhaarlemmermeer.nl is de laatste stand van de inschrijvingen te zien en op de wedstrijddag de stand van de wedstrijd. De Zes uur van de Haarlemmermeer is onderdeel van het Ultracup-klassement.

Ton Aker
Namens de organisatie