Categorieën
nieuws

Sri Chinmoy Inspiration Marathon zaterdag 25 januari 2020

Een goed voornemen voor 2020?
Je kan meelopen met de vierde editie van onze halve of hele marathon op zaterdag 25 januari. Welke we samen met de lopers van de Triple 8 Quest organiseren. De loop gaat langs de Bosbaan in het Amsterdamse Bos. De Triple 8 lopers rennen in 8 dagen tijd 8 marathons op 8 verschillende continenten. Hun eerste marathon is op dinsdag 21 januari in het zomerse Auckland, Zeelandia. Hun vijfde is bij ons in het winterse Amsterdamse Bos. Hun laatste marathon op dinsdag 28 januari is de koelste, namelijk op King George Island, Antarctica. Meer informatie staat op: http://triple7quest.com/

Praktische informatie:
De Sri Chinmoy Inspiration Marathon start om 10 uur. De Sri Chinmoy Inspiration Halve Marathon start om 10.30 uur. Om 16 uur sluiten we de finish voor alle lopers. Alle afstanden starten en finishen op ons startgebied aan de noordkant van de Bosbaan ongeveer 200 meter voorbij het GrandCafé. De Triple 8 lopers beginnen eerder, omdat ze op tijd hun vliegtuig willen halen.

De ronde om de Bosbaan is 4843 meter. De marathonlopers beginnen met een aanloopstuk (met keerpunt) van 3451 meter en lopen dan 8 rondes. De halve marathon is het halve aanloopstuk en 4 rondes. De rondes worden geteld door onze enthousiaste tellers die in het startgebied zitten. Daar is ook de uitgebreide verzorgingspost. Ik wil alle lopers er op wijzen dat het een bosloop in de winter is. Ondergrond is voor 2 km gravel en de rest is asfalt. Het kan koud en glad zijn. Maar ook nat en heel drassig.

De marathon is geen onderdeel van de Marathon en UltraCup. Onze 2 ultralopen zijn dat wel: Dat zijn de Sri Chinmoy 50/100 km op zaterdag 13 juni 2020 en de Sri Chinmoy 6 uur op zaterdag 3 oktober 2020.

Inschrijven en meer informatie staat op de website: http://nl.srichinmoyraces.org/marathon
De voorinschrijving sluit op woensdag 22 januari. Na-inschrijven kost € 5 meer tenzij de limiet van 100 deelnemers is bereikt. (op 31 december staan we op 30 aanmeldingen)
Voor vragen kan je een mail sturen naar nitishz(at)zoho.com

Nitish Zuidema Sri Chinmoy Marathon Team